• Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
Styled shoot (1 van 9).jpg

Over mij

BLACK (transparant background)_Facebook

Mijn naam is Jantien Volgers, ik ben opgegroeid in Heemstede en woon sinds 2 jaar in Amsterdam samen met vriend en kat. Creativiteit zit bij mij in hart en nieren en na jaren ervaring te hebben opgedaan binnen fashion & interieur, werd het tijd om voor mijzelf te beginnen. Een aantal jaar geleden startte ik een Instagram pagina genaamd 'Colour my Home' en dit bleek het begin van iets heel moois.

 

Mijn stijl is absoluut niet saai en noem mijzelf eerder een maximalist dan een minimalist. Om mensen te helpen hun persoonlijkheid te vertalen naar hun interieur is waar mijn passie ligt.  

Vooral door mijn ervaring in de fashion branche ben ik gevoelig geworden voor mooie stoffen en patronen en laat mij graag door mode inspireren om dit te vertalen in interieur. 

Het combineren van kleuren, patronen en verschillende stoffen is dan ook waar de kracht van een mooi interieur hem in zit. Wat in eerste instantie voelt als gewaagd, blijkt een prachtig gebalanceerd interieur.

"Ik wil jouw leven nog nét iets kleurrijker maken!"

Als interieur ontwerpster wil ik zoveel mogelijk mensen helpen bij het verwezenlijken van hun ideale leefomgeving! Zo help ik het optimale eruit te halen tijdens de verkoop van je huis of je woning om te toveren tot jouw droomhuis.

 

Al met al, ik wil jouw leven nog nét iets kleurrijker maken!

 

Geïnteresseerd? Stuur mij dan een bericht naar info@colourmyhome.nl en wie weet spreken wij elkaar dan snel!