top of page
Kleurrijk interieur advies Jantien Volgers Haarlem woonkamer kleuren eetkamer kleuren huis metamorfose make-over

Hey!

Wat leuk dat je op mijn website bent en wellicht interesse hebt in een interieur advies van mij! 
Kleurrijk interieur advies Jantien Volgers Haarlem woonkamer kleuren eetkamer kleuren huis metamorfose make-over

Over mij

Naast dat ik als zangeres werkzaam ben, heb ik van jongs af aan ook enorm interesse gehad in interieur. Colour my life is ontstaan door mijn passie voor interieur en na jaren ervaring te hebben opgedaan binnen de fashion & interieur branche. Na een opleiding interieuradviseur in 2011 ben ik werkzaam geweest voor diverse bedrijven als modestyliste en Visual Merchandiser, maar begin 2020 maakte ik de keuze volledig voor mijzelf te starten en zo ontstond CML.

 

Mijn stijl is absoluut niet saai en noem mijzelf eerder een maximalist dan een minimalist als het om bijvoorbeeld kleuren gaat. Vooral door mijn ervaring in de fashion branche ben ik gevoelig geworden voor mooie stoffen en patronen en laat mij graag door mode inspireren om dit te vertalen in interieur! Mijn passie ligt hem dan ook om mensen te helpen hun persoonlijkheid te vertalen naar hun interieur.

Het combineren van kleuren, patronen en verschillende stoffen is waar de kracht van een mooi interieur hem in zit, want wat in eerste instantie voelt als gewaagd, blijkt een prachtig gebalanceerd interieur!

"Ik wil jouw leven nog nét iets kleurrijker maken!"

Als interieur ontwerpster wil ik zoveel mogelijk mensen helpen bij het verwezenlijken van hun ideale leefomgeving! Zo help ik het optimale eruit te halen tijdens de verkoop van je huis of je woning om te toveren tot jouw droomhuis. 

bottom of page