Project Purmerend

Dit leuke stel uit Amsterdam heeft een nieuwbouw woning in Purmerend gekocht wat nog helemaal gebouwd wordt. De wens was een licht pallet met rijke materialen en een hotel chique uitstraling. Door alle meubels van de wanden te halen en een op maat gemaakte kast krijg het een niet alledaagse indeling en wordt het daardoor een spannender geheel. 

Eettafel.jpg
Moodboard 2.png

Drive-in woning Amsterdam 

Wat een cadeautje was het om deze woning in te richten! Een prachtig stel die wel van een gewaagdere keuze houden. Een zwart-wit, Jean Paul Gaultier behang schitterde al in de keuken met knal gele accenten, maar de woonkamer bleef nog achter.  

Het roze is over de gehele wand gekomen inclusief de hoogte die het is ingegaan door de vide in het midden van de ruimte.

Het contrast met het mosgroen is warm, maar oogt toch rustig in het geheel.

Schermafbeelding 2021-02-28 om 16.21.26.

Nieuwbouw woning op centrum eiland Amsterdam

Deze nieuwbouw woning wordt nog gebouwd en de definitieve inrichting zal dus nog even op zich moeten laten wachten, maar het ontwerp is er al! De wens was een richting pallet aan kleuren, met groene details en door Marrakech geïnspireerde kunst.

 

Door een vide in de woonkamer, komt er een wand van ruim 5 meter hoog. Een prachtige houten achterwand zal dit nóg hoger laten lijken en als achterwand dienen voor de door Marrakech geïnspireerde wandpanelen. 

c88f63a80575ad5ead35f0c93a738212260252b6

Nieuwbouw woning in Utrecht

Dit jonge gezin heeft een prachtig huis gekocht in Utrecht dat nog in de stijgers staat. Het duurt nog even voordat het inrichten kan beginnen, maar het ontwerp is er!

Het Scandinavische ontmoet industrieel en heeft zachte kleuren als basis palet. Vergrijsd blauw en groentinten maken het contrast op een licht grijs canvas. Door het gebruik van eiken hout en staal krijgt het een stoer, maar warm karakter en door de open indeling is er genoeg ruimte voor dit jonge gezin om heerlijk te kunnen spelen, eten en leven.