Bruiloft styling

Dromen jullie van een bruiloft met de mooiste bloemen en decoratie waarin jullie onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van je leven?

Ieder jaar verzorg ik op zo'n 30 huwelijken de muziek en zie ik dus veel diverse stellen en bruiloft styling. Door mijn ervaring als zangeres en boeker voor huwelijken weet ik precies hoe een dag eruit moet komen te zien, heb ik contacten opgedaan binnen de branche en kan ik je helpen bij het zoeken van bijvoorbeeld een fotograaf en taart. 

Wellicht hebben jullie al inspiratie opgedaan en een idee van hoe jullie willen dat de dag eruit gaat zien. Ik kom jullie erbij helpen om dit waar te maken! Samen bespreken wij jullie wensen, aan de hand waarvan ik een moodboard maak met een sfeerimpressie. Dit gebruik ik als rode draad om de decoratie, taart en bloemen te verzorgen. 

Daarnaast zullen wij de gehele dag zorgen voor de opbouw en afbouw van de styling, zodat jullie kunnen genieten van de dag. Voordat jullie gasten arriveren op locatie, zorgen wij dat de gehele ceremonie setting is opgebouwd, stylen wij de diner tafel en bouwen wij tijdens het feest weer af.

Aan de hand van jullie budget maak ik een plan en maken we het een dag om nooit meer te vergeten! 

Het liefst neem ik zoveel mogelijk voor jullie uit handen en kan ik ook helpen om jullie te koppelen aan eventueel een cateraar of fotografe. Zo werk ik graag samen met Kyra van Kyrasophiafotografie, die de prachtige portfolio foto's voor mij maakte. 

Heb je interesse? Mail of bel mij en dan maken we snel een afspraak!

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Jantien

Styled shoot (6 van 9).jpg

Fotografie: Kyrasophiaphotografie

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Contact

CML

Jantien Volgers

+316 42 77 10 96

info@colourmylife.nl

Faas Wilkesstraat 127K

1095 MD, Amsterdam

© Colour my life by Jantien Volgers | My joy is to bring colour to your life | #cmylife