top of page

Projecten

De afgelopen jaren heb ik al een hoop mensen mogen helpen bij het creëren van hun ideale interieur. Hieronder een aantal resultaten van projecten! 

Drive-in woning Amsterdam

 

Wat een cadeautje was het om deze woning in te richten! Een prachtig stel die wel van een gewaagde keuze houden. Een zwart-wit, Jean Paul Gaultier behang schitterde al in de keuken met knal gele accenten, maar de woonkamer bleef nog achter.  

Het roze siert de hoge, lange wand, richting vide en dakterras.

Het contrast met het mosgroen is warm, maar oogt toch rustig in het geheel.

Nieuwbouw woning Amsterdam - Noord

Na anderhalf jaar was het eindelijk zover! Ik mocht in deze prachtige woning het eindresultaat schieten en dat werd beloond. Deze nieuwbouw woning heeft karakter en warmte gekregen door het gebruik van de terra tinten, zachte materialen en behang. 

Project Haarlem 

Een lichte bovenwoning in Haarlem, gelegen aan het Spaarne, waar de wens een rustig, maar kleurrijk interieur was.  In de basis is gekozen voor de kleur Sandy Beach van Flexa, met als tegenhanger het diepe blauw op 1 wand. Deze werkt tevens als mooi contrast tegen de goud/gele accenten.

Omdat de eigenaresse van afwisselen in haar interieur houdt, is de rustige basis een perfecte manier om hier mee te kunnen spelen!

Project Purmerend - Oplevering eind 2022

Dit leuke stel uit Amsterdam heeft een nieuwbouw woning in Purmerend gekocht wat nog helemaal gebouwd wordt. De wens was een licht pallet met rijke materialen en een hotel chique uitstraling. Door alle meubels van de wanden te halen en een op maat gemaakte kast krijg het een niet alledaagse indeling en wordt het daardoor een spannender geheel. 

Eettafel.jpg
Schermafbeelding 2021-02-28 om 16.22.14.
bottom of page