top of page

Projecten

De afgelopen jaren heb ik al een hoop mensen mogen helpen bij het creëren van hun ideale interieur. Hieronder een aantal resultaten van projecten! 

Drive-in woning Amsterdam

 

Wat een cadeautje was het om deze woning in te richten! Een prachtig stel die wel van een gewaagde keuze houden. Een zwart-wit, Jean Paul Gaultier behang schitterde al in de keuken met knal gele accenten, maar de woonkamer bleef nog achter.  

Het roze siert de hoge, lange wand, richting vide en dakterras. Samen in contrast met het mosgroen is het warm, maar toch rustig geheel. Ik verzorgde het indelingsplan, kleuradvies en meubel advies.

Nieuwbouw woning Amsterdam - Noord

Na anderhalf jaar was het eindelijk zover! Ik mocht in deze prachtige woning het eindresultaat schieten en dat werd beloond. Deze nieuwbouw woning heeft karakter en warmte gekregen door het gebruik van de terra tinten, zachte materialen en behang. Ik verzorgde het kleuradvies, indelingsplan, ontwerp van de schouw en het meubel advies. Na een lange periode moeten wachten op hun huis kan dit stel nu eindelijk genieten van hun prachtige woning.

bottom of page