top of page

Mijn achtergrond als interieurontwerpster

Hoe lang werk je nu als interieurontwerpster? 


Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld en ondanks dat ik al ruim 12 jaar werkervaring heb binnen de interieur branche, ben ik pas sinds de eerste lockdown actief bezig met interieur . Nu vraag je je wellicht af, waarom toen? 


Naast mijn passie voor interieur, ben ik ook werkzaam als zangeres en net toen ik in 2019 had besloten om te stoppen als Visual Merchandiser voor Hudson's Bay en vol voor de muziek te gaan, kwam daar het Corona Virus die roet in het eten gooide. Flink wat tranen vloeide, maar ik heb altijd een innerlijke drive om toch naar werk en mogelijkheden te zoeken. And so I did... 


Al een flinke tijd was ik fan van Tony Robbins en omdat ook zijn wereld tour niet door kon gaan, besloot hij een gratis seminar te geven die een week lang duurde. Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer vertellen en ik volgde alles, ieder uur en iedere dag. 


Ik werd hier geïnspireerd door een verhaal van een kandidaat en dit gaf mij net dat duwtje in mijn rug, wat ik op dat moment nodig had! 


Wij woonden toentertijd op Zeeburgereiland in Amsterdam en hadden een facebook groep, waarop je om suiker kon vragen bij je buren. Ik plaatste een post met mijn verhaal en bood aan om 3 interieur adviezen gratis weg te geven en de rest tegen een openstaand betaalverzoek. Zo kon ik én wat werken én mensen helpen! 


Het leek mij wel leuk om 3 adviezen weg te kunnen geven, zodat ik weer even bezig kon zijn, maar wat bleek.. binnen een week tijd had ik 32 aanvragen voor interieur adviezen! Wauw! 🤩 


Sindsdien haal ik nog steeds klanten uit die tijd! Buren en vrienden die worden doorverwezen en mensen die nadat ik de woonkamer had gedaan, ook voor de nieuwe uit/opbouw een advies wilde. 
Nu, 4 jaar later, ben ik trots mensen blij te mogen maken met een nieuw interieur en dit in samenwerking met de mooiste merken en bedrijven! 


Op naar meer kleur in huis! 


Heb jij of ken je iemand die interieur advies nodig heeft of wat hulp kunt gebruiken bij het maken van bepaalde keuzes? Ik hoor graag wat ik voor je kan doen of plan een vrijblijvend telefoon gesprek in via mijn website www.colourmylife.nl en hopelijk zien we elkaar dan snel! 💌 


1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page