top of page

Eigen Huis & Tuin 'Lekker Leven' huis metamorfose #1

Bijgewerkt op: 21 feb.

Ik mag het eindelijk naar buiten brengen! Ik ben 1 van de nieuwe stylistes van het programma lekker leven van Eigen Huis & Tuin en vandaag was de eerste uitzending!


9 Juni was mijn vriend jarig en we zaten einde middag lekker op het balkon te borrelen toen ik werd gebeld. "Hoi, je spreekt met T. van Eigen Huis en Tuin! Je naam was al eens gevallen en na je instagram pagina te hebben gezien, zijn we erg enthousiast over je stijl en we denken dat je goed bij het programma zal passen als styliste! Zou je hier eventueel interesse in hebben? " Dat had ik zeker! En in september volgde er dan ook een gesprek. En een leuk gesprek ook! Ik was heel enthousiast en na een proefopdracht en een poosje wachten, kwam daar het verlossende telefoontje.. ik was aangenomen! Of ik binnenkort al tijd had voor een eerste opdracht. Zo leuk!


Mijn eerste opracht was voor een ontzettend lief en leuk stel, Bradley en Dawn, uit Voorhout. Ze hebben net een kindje gekregen en wilden een volwassener huis met meer rust en licht. Aan mij de taak om dit stel te verblijden en verrassen met een nieuw interieur.


Ze hadden in de keuken gekozen voor een blauw/groen tegeltje en dit was dan ook mijn uitgangspunt voor de rest van het interieur. Normaliter zou ik een lange intake hebben met een opdrachtgever en zou ik een moodboard voor ze maken en daar feedback op krijgen, maar dat werkt zo niet bij een programma waar het stel juist verrast wordt!


Ik heb de kleuren uitgekozen en heb samen met klus koningin Martine een super mooie kast ontworpen, welke een ware eye-catcher is geworden van de hele ruimte. Een diepe petrol kleur, zodat hun persoonlijke items mooi tentoongesteld kunnen worden.Onderdeel van dit programma is ook dat de styliste iedere aflevering een DIY project uitvoert! Nu zijn Bradley en Dawn gek op spelletjes spelen met vrienden en dit was dan ook mijn inspiratie voor dit project. Ik had op Pinterest al wel eens een lamp gezien, die helemaal was beplakt met dieren en dus dacht ik, dat kan ook met spelletjes onderdelen! Om dit te verzamelen, ben ik naar verschillende kringlopen gereden om het een en ander bij elkaar te vinden. Ik vond een oude houten puzzel, mikado, domino, leger poppetjes, dobbel stenen, schaakstukken, een Mario poppetje en poker stenen. Dit moest genoeg zijn!


Ik kon natuurlijk niets hiervan voorbereiden en moest het voor het eerst uitvoeren voor de camera! Ik kocht een simpele lampen poot bij de kringloop voor €1,50 en ging aan de slag. Je moet er ook niet te lang over nadenken, maar gewoon lekker vullen en dan wordt het echt te gek! Toen ik tevreden was met de indeling, heb ik dit met een creme kleur spuitbus een aantal lagen gegeven, en kijk hoe leuk dit werd!


Het moest met tussenpozen drogen voordat ik het weer een laag kon geven, maar dan heb je wel wat! Het geheel werd goed dekkend creme kleurig en toen kon ook de lampenkap erop worden gezet.


Tegen de diepe petrol kleur staat de lamp nu als een echt pronk stuk in de kast!


Naast dit leuke lampje is werkelijk waar alles is nieuw! Van de tafel en stoelen, tot de bank, bijzettafels en accessoires! Natuurlijk heb ik wel wat persoonlijke items aan het geheel toegevoegd, want dat is uiteindelijk wat een huis maakt.


Bradley en Dawn waren overrompeld door het resultaat en enorm blij met hun nieuwe woon/eetkamer! Zie hieronder het resultaat!


Ik ben mega trots op het resultaat en mocht je nu denken, hey dat wil ik ook, stuur mij dan een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!


Bekijk hier de hele aflevering!68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page