top of page

Wat ik voor je kan doen als interieur styliste

"Waarom zou je nu eigenlijk een interieur styliste inschakelen? Ik kan het toch zelf wel.. "


Ik hoor het vaak genoeg en tuurlijk, je kunt het wellicht ook zelf, maar toch is er iets waardoor je huis nog niet helemaal "af" voelt en dat is waar ik je bij kan helpen. Voor ieder budget, klein of groot, kan ik een pakket op maat bieden, waardoor we toch net dat kleine of grote verschil maken.


Wat ik als interieurstyliste aanbied, leg ik je hieronder uit!


Met een klein budget:

  • Hebben we altijd vooraf een online of live kennismakingsgesprek (afhankelijk van de afstand)

  • Met een klein budget kunnen we bijvoorbeeld kijken naar de indeling. Is deze optimaal, of kunnen we toch nog het een en ander schuiven, zodat het geheel logischer of ruimtelijker voelt?

  • Ook kunnen we met een kleiner budget kijken naar de kleuren in huis. Is er een samenhang, of kunnen we door kleur toe te voegen meer eenheid creëren?

  • Wellicht is de basis al helemaal goed, maar blijft het wat saai aanvoelen. Wat ik je dan kan bieden, is een accessoires / klein meubelen plan, zodat we het geheel af kunnen maken.

  • Misschien heb je hulp nodig bij de aanschaf van een bank of tafel en stoelen, ook daarbij kan ik je helpen!


Voorbeeld klein budget accessoires en kleur advies

Wat ik voor je kan doen als interieur styliste  kleiner budget interieur advies klein budget interieurstylingMet een wat ruimer budget:

  • Kom ik bij je langs voor een kennismakingsgesprek

  • Maak ik een indelingsplan, kleurenplan en lichtplan

  • Kan ik een shop lijst maken voor de gewenste ruimte, zodat je alles op een rijtje hebt waar je wat kunt aanschaffen en wat de totale kosten hiervoor zullen zijn

  • Wellicht gaan jullie verbouwen en moeten ook de keuken en badkamer nog bepaald worden. Ik ga met je mee op pad om de mooiste materialen bij elkaar te zoeken


Voorbeeld resultaat totaalpakket interieuradvies

Wat ik voor je kan doen als interieur styliste , interieur styliste ieder budget, klein budget, interieur advies woonkamer

Twijfel je nog om mij in te schakelen als interieur styliste? Stuur mij een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen jouw budget! Tot snel!
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page